Sözümüz İmzamız

" Sözümüz söz, imzamiz KAREM'' çünkü; Karem Yapi’nin ilk kuruldugu günden bu yana en önemli özelligi olan "sözünü tutma" bizim için en degerli miraslardan biri. Bugüne kadar hiçbir gerekçe ile sözümüzden dönmedik ve tüm projelerimizi, imzalanan sözlesmede taahhüt ettigimiz zamanlarda tamamlayip sahiplerine teslim ettik.

Kat karsiligi satin aldigimiz binalarin toprak sahiplerini de, yeni binadan konut alanlari da, hiç bir zaman hayal kirikligina ugratmadik. Müsterilerimize ve is ortaklarimiza verdigimiz her sözü, tam zamaninda ve eksiksiz yerine getiriyor, yasal süreçlere birebir uyuyoruz. Binalarini bize teslim eden toprak sahiplerinin yeni binalari bitene kadar en iyi sekilde isteklerini yerine getiriyor, binayi bosaltmalarindan, yeni binaya geçene kadarki kiralari ile arsanin insaat süresi içindeki vergilerini ödüyoruz.

Ismimiz güven ile özdeslestigi için en büyük sermayemizin de güven oldugu bilinciyle hareket ediyoruz. Bizi tercih edenler verilen sözün yerine getirilecegini ve müsteri memnuniyetinin daima öncelikli oldugunu biliyorlar. Müsterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalisanlarimizla güven temeli üzerine kurup gelistirdigimiz iliskiler, basarimizdaki en önemli etkendir.